Over mij

Hallo ik ben Sevgi, 35 jaar en ben van Turkse afkomst. In 2006/ 2007 besloot ik een switch te maken in mijn carrière van juridisch achtergrond naar kraamzorg. Inmiddels werk ik al 8 jaar als kraamverzorgster.

Heb veel ervaring met borstvoeding, werk met diverse lactatiedeskundigen samen. Ben aangesloten bij “Het kenniscentrum” KCKZ. Dus ben een professional in mijn vak. Laat me elk jaar bijscholen voor meerdere cursussen om up to date te blijven. Ben bovendien ook aangesloten bij de NBVK (Nederlandse Bond Voor Kraamverzorgende) als zelfstandige.

Doe mijn werk met plezier, ik ben heel betrokken bij mijn gezinnen. Geef praktische tips, begeleiding, ondersteuning.

Heb een hele serieuze uitstraling, maar ben hartstikke leuk en lief 🙂 Kan ook een grapje maken op de plaats 😉

Kan lekker warm koken (Turks keuken voornamelijk), maar ontbijtje en lunch kan van alles zijn….roep maar…En anders verras ik je elke dag wel 🙂

Mijn werkgebieden zijn Rotterdam, Den Haag, Dordrecht en omstreken, best breed. Als je het niet zeker weet of ik in jouw gebied werk dan hoor ik je graag…